Rulada pe pat de salata

Printeaza

Rulada pe pat de salata din: muschi afumat, aluat de foitaj, varza creata, ou, ceapa, usturoi, faina, chimen, ulei, sare.

Ingrediente:Rulada_pe_pat_de_salata

  • 600 g muschi afumat
  • 250 g aluat de foitaj
  • 6 foi de varza creqata
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita de chimen
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală frunzele de varză creaţă. Pune la fiert apă cu un praf de sare. După ce a dat într-un clocot, opăreşte frunzele de varză. Separat, taie ceapa în rondele şi înăbuş-o în ulei împreună cu usturoiul zdrobit.

Pe masa dată cu făină, întinde aluatul. Pune dea­supra frunzele de varză tamponate cu un şervet absorbant. Aşază bucata de muşchi afumat şi cea­pa înăbuşită şi răcorită.

Rulează până ce bucata de muşchi este complet acoperită de aluat. Apasă pe margine şi la capete, pentru a nu ieşi umplutura în timpul coacerii.

Aşază rulada într-o tavă unsă cu ulei. Unge-o cu oul bătut şi presară chi­men. Bagă tava în cup­torul încălzit în prealabil, Lasă 30-35 de minute, la foc moderat. Serveşte pe pat de salată şi rondele de morcov înăbuşite.

Rulada pe pat de salata

Rulada_pe_pat_de_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.