Ruladă cu ou şi verdeaţă

Printeaza

Rulada cu ou si verdeata din: praz, sare, chifla, ceapa, usturoi, ulei, salvie, ou, carne tocata, piper, smantana, capere, oua, bacon, legume, rosii si supa.

Ingrediente:

  • 1 tulpina praz
  • sare
  • 1 chifla veche de 1 zi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita salvie tocata
  • 1 ou
  • 500 g carne tocata
  • piper
  • 125 g smantana
  • 1 lingura capere
  • 3 oua fierte
  • 100 g bacon
  • 1 legatura legume pentru supa
  • 1 cutie rosii pentru pizza (425 ml)
  • 250 ml supa

 

Mod de preparare:

Indepărtaţi frunzele prazului, opăriţi-le în apă fierbinte şi lăsaţi-le să se scurgă. Inmuiaţi chifla în apă călduţă. Preîncălziţi cuptorul la 200°C.Tocaţi ceapa şi usturoiul mărunt, apoi căliţi-le în ulei. Adăugaţi salvia. Stoarceţi chifla, fărâmiţaţi-o şi frământaţi-o împreună cu ceapa, usturoiul, carnea tocată, oul, sarea şi piperul.

Amestecaţi smântână şi caperele. Presaţi carnea şi uniformizaţi-o, apoi ungeţi-o cu smântână.Tocaţi o frunză de praz şi întindeţi-o peste carne. Curăţaţi ouăle, aşezaţi- le pe carne, unul în spatele celuilalt şi formaţi un dreptunghi din carne.

Infăşuraţi-l cu frunze de praz şi felii de şuncă. Tăiaţi mărunt legumele de supă. Daţi-le la cuptor împreună cu dreptunghiul de came şi roşiile cca 30 min., având grijă să fie totul acoperit, apoi luaţi capacul şi lăsaţi totul alte 30- 45 min.Turnaţi supa. La final, ornaţi cu verdeaţă.

Ruladă cu ou şi verdeaţă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.