Ruladă de legume

Printeaza

O reteta de rulada de legume din: dovlecei, morcovi, mazare, lapte, paine, oua, pesmet, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:Ruladă de legume

  • 6-7 dovlecei (zucchini)
  • 2 morcovi
  • 200 g mazăre congelată
  • 1 pahar cu lapte
  • 200 g pâine toast
  • 2 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 200 g parmezan ras
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Taie dovleceii rondele, păstrând unul întreg. Fierbe rondelele la aburi timp de 8 minute. Curăţă morcovii, taie-i cuburi foarte mici şi fierbe-i împreună cu mazărea 7 minute la aburi.

Curăţă pâinea de coajă, înmoaie-o în lapte şi apoi stoarce-o bine. Intr-un alt castron, bate ouăle cu un praf de sare şi de piper. Pune toate legumele scurse într-un castron şi lasă-le să se răcorească; adaugă pâinea stoarsă, pesmetul, ouăle bătute şi presară parmezanul, apoi amestecă şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Pune compoziţia pe mijlocul unei bucăţi de hârtie de copt, pe lung, şi modeleaz-o pentru a-i da forma de blat.

Spală şi îndepărtează capetele dovlecelului păstrat întreg şi taie-i rondele subţiri. Aranjează rondelele pe suprafaţa ruladei, rulează strâns cu ajutorul hârtiei şi închide-o bine la capete.

Coace rulada 35-40 de minute în cuptorul încălzit la 190° C, las-o să se răcească şi serveşte-o tăiată felii.

Ruladă de legume

Ruladă de legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rulada cu legume
  • rulada de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.