Ruladă învelită în bacon

Printeaza

O reteta gustoasa si savuroasa de Ruladă învelită în bacon din: carne tocata de vita, oua, ceapa rosie, usturoi, vin, unt, ulei de masline, sare, piper, cimbru, branza camembert si bacon.

Ingrediente:

  • 800 g carne tocata de vita
  • 2 oua
  • o ceapa rosie
  • 2-3 catei usturoi
  • 150 ml vin rosu demidulce
  • 150 g unt
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru verde macinat
  • 200 g branza Camembert
  • 12 felii bacon semiafumat

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa si usturoiul, se taie cubuleţe şi se pasează cu blenderul. Se unge tigaia cu uleiul de măsline si se înăbuşă amestecul de ceapă si usturoi.

Se adaugă carnea tocată mărunt, chiar pasată, şi se căleşte la foc potrivit. După ce a dispărut sucul propriu, se adaugă vinul roşu, puţin câte puţin.

Se potriveşte cu sare, piper si cimbru si se lasă să se răcorească la temperatura camerei. Se adaugă untul si ouăle şi se frământă bine.

Se aşază feliile de bacon pe o folie de copt, apoi se toarnă compoziţia de carne, se pun feliile de brânză Camem­bert, se rulează si se asază în tavă.

Se dă la cuptor să se rumenească. Se serveşte la aperitiv cu diferite garnituri.

Ruladă învelită în bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.