Rulada in crusta dulce
PrinteazaRulada in crusta dulce din: piept de curcan, mustar dulce, miere, casaval sos de rosii, usturoi, rozmarin, oua, piper alb si sare.
- 500 g piept de curcan
- 4 linguri cu mustar dulce
- 1 lingura cu miere
- 50 g cascaval
- 2 linguri cu sos de rosii asezonat cu rozmarin si praf de usturoi
- 2 oua
- piper alb
- sare
Mod de preparare:
Bate pieptul de curcan, tăiat în două pe grosime, ca pentru şniţele. Freacă-l cu sare şi piper. Intre timp, el va bate ouăle, iar tu vei căuta folia de aluminiu.
Intinde acum folia, cam 50 cm lungime, şi unge-o cu un strat generos de muştar amestecat cu miere, lăsând marginile goale. Peste stratul de muştar, aşază pieptul de curcan.
Intinde-l cât mai frumos, pune apoi caşcavalul tăiat în felii şi ouăle bătute. Cu ajutorul foliei, rulează totul, strânge la capete şi dă ruloul la cuptor la foc mic pentru 35-40 de minute.
Indepărtează folia, unge rulada cu sos de roşii şi mai lasă la cuptor 5-10 minute ca să se rumenească. Se mănâncă rece, cu legume sotate.
Rulada in crusta dulce
Pofta buna!
Imi dai si mie o bucatica de rulada, nu de alta, dar imi ploua in gura