Rulada in crusta dulce

Printeaza

Rulada in crusta dulce din: piept de curcan, mustar dulce, miere, casaval sos de rosii, usturoi, rozmarin, oua, piper alb si sare.

Ingrediente:Rulada_in_crusta_dulce

  • 500 g piept de curcan
  • 4 linguri cu mustar dulce
  • 1 lingura cu miere
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri cu sos de rosii asezonat cu rozmarin si praf de usturoi
  • 2 oua
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Bate pieptul de curcan, tăiat în două pe grosime, ca pentru şniţele. Freacă-l cu sare şi piper. Intre timp, el va bate ouă­le, iar tu vei căuta folia de aluminiu.

Intinde acum folia, cam 50 cm lungime, şi unge-o cu un strat generos de muştar amestecat cu miere, lăsând marginile goale. Peste stratul de muştar, aşază pieptul de curcan.

Intinde-l cât mai frumos, pune apoi caşcavalul tăiat în felii şi ouăle bătute. Cu ajutorul foliei, rulează totul, strânge la capete şi dă ruloul la cuptor la foc mic pentru 35-40 de minute.

Indepărtează folia, unge rulada cu sos de roşii şi mai lasă la cuptor 5-10 minute ca să se rumenească. Se mănâncă rece, cu legume sotate.

Rulada in crusta dulce

Rulada_in_crusta_dulce

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Imi dai si mie o bucatica de rulada, nu de alta, dar imi ploua in gura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.