Rulada cu ficatei si legume

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu ficatei, faina, unt, drojdie, apa, ou, sare, piept de pui, ceapa, bacon, oua, morcovi, radacina de patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente bat:Rulada cu ficatei si legume

  • 300 g făină
  • 50 g unt
  • 25 g drojdie
  • 100 ml apă caldă
  • l ou
  • 1 praf de sare

Ingrediente umplutura:

  • 200 g ficătei
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapă
  • 200 g bacon
  • 3 ouă
  • 3 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Se frământă un aluat ca de pâine din toate ingre­dientele şi se lasă la crescut aproximativ 30 de minute. Se curăţă morcovii şi rădăci­na de pătrunjel, se taie fâşii mai groase şi se pun la fiert în apă cu sare. Ficăţeii se spa­lă şi se pun la fiert, după care se clătesc.

Se dă pieptul de pui prin maşina de tocat, se ames­tecă cu ceapa dată pe răzătoarea mare şi puţin pătrun­jel verde. Se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă cu ouăle bătute.

Pe o folie de plastic se for­mează o „foaie” din felii­le bacon tăiat subţire. Se întinde se pun apoi le­gumele şi pe mijloc ficăţeii. Se rulează cu ajutorul foliei de plastic.

Se întinde o foaie de aluat de 5 mm grosime. Se aşa­ză peste ea rulada de car­ne, se rulează cu grijă, prin­zând capetele bine, se pune totul într-o tavă unsă şi tape­tată şi se dă la cuptor pentru 45-50 de minute.

Rulada cu ficatei si legume

Rulada cu ficatei si legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.