Ruladă festivă din piept de pui

Printeaza

O reteta de rulada festiva din piept de pui din: piept de pui, sunca de praga, ardei rosii, ardei galbeni, cascaval, oua, pesmet, susan, ulei, faina, boia dulce, piper si condiment vegetal.

Ingrediente:Ruladă festivă din piept de pui

  • 20 bucăţi piept pui
  • 20 felii şuncă de Praga
  • 2 ardei roşii
  • 2 ardei galbeni
  • 20 bucăţi caşcaval
  • 3 ouă
  • 5 linguri pesmet
  • 2 linguri susan
  • 1/2 l ulei
  • făină
  • 1 lingură boia dulce
  • piper şi puţin condiment vegetal

 

Mod de preparare:

Amesteci piperul, condimentul vegetal şi boiaua. Baţi şniţelele bine, condimentezi cu ingredientele ameste­cate şi laşi carnea la rece. Intre timp, feliezi 20 bucăţi de şuncă sau le poţi cumpăra gata feliate.

Tai 20 de fâşii de ardei roşu şi 20 de ardei galben. La dimensiu­nea unei felii de şuncă, tai şi caşcavalul, de grosimea unui deget.

In interiorul unei felii de şuncă pui câte o fâşie de ar­dei roşu, una de ardei galben şi o bucată de caşcaval apoi rulezi.

Pui câte un rulou pe câte un şniţel şi ru­lezi. Incălzeşti uleiul într-o cratiţă. Dai fiecare rulou prin făină, ou bătut şi apoi prin pesmetul amestecat cu susan.

Pui rulourile în uleiul bine încins până se rumenesc puţin. După ce sunt gata, scoţi rulourile pe un şerveţel de bucătărie, să absoarbă uleiul.

Serveşti ruladele festive alături de un piure de cartofi şi o sa­lată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.