Rulada din piept de pui

Printeaza

Rulada din piept de pui din: piept de pui, cascaval, bacon, ardei gras, mustar, busuioc, maghiran, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 g cascaval
  • 300 g bacon feliat
  • 2-3 linguri cu mustar
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • busuioc
  • maghiran
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie din pieptul de pui felii ca pentru şniţele. Bate-le şi condimentează-le. Separat, curăţă ardeiul de cotor şi seminţe şi taie-l fâşii, iar caşcavalul, bastonaşe.

Pe fiecare felie de carne, pune o fâşie de ardei roşu, una verde şi un bastonaş de caşcaval. Rulează cu grijă şi îmbracă fiecare rulou în fâşii de bacon.

Prinde cu scobitori sau leagă-le cu sfoară. Unge rulourile cu muştar şi rume- neşte-leîn ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cât sunt calde, cu sos de muştar.

Rulada din piept de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.