Rulada din piept de pui cu spanac

Printeaza

Rulada din piept de pui cu spanac din: piept de pui, cascaval, morcov, oua, patrunjel verde, foietaj, spanac, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_din_piept_de_pui_cu_spanac

  • 400 g piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 100 g morcov
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 400 g foietaj
  • 400 g spanac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se crestează, se bate cu ciocanul de şniţele, se adaugă sare şi piper, caşcaval ras pe toată suprafaţa, se aşază de-a-lungul lui morcov semi-fiert, ou fiert, tăiat în jumătate, pătrunjel verde şi se rulează.

Se leagă cu o sfoară subţire ca să nu se desfacă şi se coace în tavă cu puţin ulei şi apă.

După coacere se desface sfoara şi rulada se aşază pe un pat din foietaj şi spanac fiert în apă cu sare.

Se rulează, se unge cu ou, se rade caşcaval deasupra şi se dă la cuptorul încins până se rumeneşte uniform.

Se serveşte ca aperitiv cald cu legume gratinate.

Rulada din piept de pui cu spanac

Rulada_din_piept_de_pui_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.