Rulada din picior de porc

Printeaza

 

Scoţi carnea cu şorici cu tot de pe un picior de porc, o baţi bine (să fie mai subţire), o condimentezi, piper şi puţină sare pe ambele părţi şi o rulezi cu şoriciul în interior.

O legi bine cu un fir de bumbac şi o pui la fiert în apă cu puţină sare, piper boabe şi foi de dafin. Când s-a fiert, scoţi rulada, o aşezi pe un platou şi o dai la rece. O poţi servi ca aperitiv.

Rulada din picior de porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.