Rulada din muschiulet de porc

Printeaza

Rulada din muschiulet de porcRulada din muschiulet de porc

Ingrediente:

  • 400 g muschi de porc
  • 150 g ciuperci
  • 150 g carnaciori
  • 100 g costita afumata
  • 100 g cascaval
  • 100 g ceapa
  • 3 oua
  • 50 g pesmet
  • 50 g pasta de rosii
  • marar
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai muschiuletul de porc pe lungime il bati putin.

Umplutura o faci astfel:

Calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul. Cand compozitia s-a racit, pui un ou crud, carnaciorii si costita afumata taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte date pe razatoare.

Daca doresti pui si un ardei iute. Omogenizezi, intinzi umplutura peste muschi, apoi rulezi si-l prinzi cu scobitori sau il legi. Tavalesti rulada prin pesmet si o pui la cuptor in tava cu ulei.

Din cand in cand stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parfi. Cand este gata, il servesti stropit cu pasta de rosii, cu garnitura de cartofi sau pilaf.

Rulada din muschiulet de porc

Rulada_din_muschiulet_de_porc.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.