Rulada din carne tocata cu dovlecel si iaurt

Printeaza

Rulada din carne tocata cu dovlecel si iaurt din: carne tocată vită, ceapa, oua, dovlecel, sare, piper, paine, ulei.

Ingrediente:

  • 800 g carne tocată vită
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 3 dovlecei
  • sare
  • piper
  • 2 felii de pâine
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Pui fitr-un bol carnea tocată, feliile de pâine înmu­iate în apă şi scurse, ceapa triată mărunt, ouăle, sarea şi pipqrul, după gust.

Amesteci până obţii o pastă bine legată.

Speli dovleceii, le tai capetele, îi tai mărunt şi-i combini cu iaurtul. Presari sare după gust.

Pui pasta de carne pe o hârtie de copt.

Aşezi deasupra altă bucată de hârtie de copt şi 6 întinzi cu sucitorul.

Intinzi peste pastă compoziţia de dovlecei de iaurt şi rulezi strâns, cu ajutorul hârtiei de copt.

Pui rulada, cu tot cu hârtie, într-o formă de chec, o ungi cu puţin ulei şi o dai la cuptor, la foc potrivit, până se rumeneşte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.