Ruladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde

Printeaza

Ruladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde din: pulpa de vitel, fasole verde, cascaval, sare, piper, sunca.

Ingrediente:Rulada_din_carne_de_vitel_cu_cascaval_si_fasole_verde

  • 3 fileuri pulpa vitel
  • 1 conserva de fasole verde, scursa
  • 200 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 6 felii sunca

 

Mod de preparare:

Speli şi usuci în şerveţele absorbante carnea, aşezi folie de plastic dea­supra, apoi o baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi o dai cu sare şi piper, după gust. Presari caşcaval pe fiecare felie de carne, aşezi câteva păstăi de fa­sole verde, rulezi, le înfăşori în şuncă, apoi le prinzi cu scobitori.

Le aşezi într-o tavă unsă şi le acoperi cu folie de aluminiu. Le laşi 20 de minute, scoţi folia şi le întorci. Le mai laşi 15 minute, având grijă să le stropeşti din când în când cu sosul format în tavă.

Ruladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde

Rulada_din_carne_de_vitel_cu_cascaval_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.