Rulada din 3 feluri de carne tocata cu spanac

Printeaza

Rulada din 3 feluri de carne tocata cu spanac din: carne tocata, oua, cascaval, spanac, paine, lapte, patrunjel, sare, piper.
Rulada din 3 feluri de carne tocata cu spanac

Ingrediente:

  • 300 g carne tocată de viţel
  • 300 g carne tocată de porc
  • 300 g carne tocată de pui
  • 2 ouă
  • 3 linguri caşcaval ras
  • 500 g spanac
  • 3 felii pâine
  • 1 cană lapte
  • 1 legătură pătrun­jel tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi spanacul în apă clocotită cu sare şi-l laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Amesteci toată car­nea tocată cu un ou şi un gălbenuş, caşcavalul ras, pătrun­jelul tocat şi pâinea înmuiată în lapte şi presată bine.

Potriveşti de sare şi piper şi întinzi compoziţia pe o hârtie de copt, unsă cu grăsime. Pui apoi spanacul fiert şi tocat într-un strat uniform, rulezi strâns, acoperi şi capetele şi aşezi rula­da într-o tavă cu puţină apă.

Dai totul la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit. Când e gata, o laşi puţin să se răcească, apoi o tai felii şi le aşezi pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.