Rulada delicioasa din pulpa de miel

Printeaza

O reteta gustoasa de rulada delicioasa din pulpa de miel din: pulpa de miel, oua, ceapa, sare, piper, verdeata, morcov, frunze de spanac, marar verde si ulei.

Ingediente:Rulada delicioasa din pulpa de miel

  • pulpa din spate şi 1 kg carne de miel
  • 6 ouă
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • 1 morcov mare fiert,
  • frunze de spanac opă­rite
  • mărar verde
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o baţi bine cu ciocanul pen­tru a se întinde cât mai mult. Căleşti ceapa, toci apoi carnea prin sita măruntă, pui în tocătură sare, piper, verdeaţă şi omogenizezi compoziţia cu 2 albuşuri.

Separat, baţi cu puţină sare gălbenuşurile, încingi uleiul într-o tigaie mare şi din gălbenuşuri faci o omletă. Aşezi pe bucata de pulpă tocătura din carne, pui deasupra omleta din gălbenuşuri şi o aco­peri cu frunze de spanac opărite, cu cele de mărar şi cu morcovul fiert.

Rulezi totul de la margine, cu grijă, pui rulada în celofan, o legi la capete şi o fierbi într-un vas cu apă cloco­tită, timp de 20 de minute.

Când e gata, scoţi rulada, o pui sub teasc şi, când s-a răcit, o tai în bucăţi. Este o ruladă apetisantă, colorată. Serveşti rulada de miel cu salata verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.