Ruladă de zmeură cu blat de pandispan

Printeaza

Ruladă de zmeură cu blat de pandispan din: oua, sare, zahar, faina, cacao, amidon, zmeura, zahar pudra, suc de lamaie, branza de vaci, frisca, zahar vanilat, intaritor de frisca.

Ingrediente:Rulada_de_zmeura_cu_blat_de_pandispan

blat de pandispan:

  • 4 oua
  • 1 praf sare
  • 125 g zahar
  • 80 g faina
  • 40 g cacao
  • 40 g amidon

in plus:

  • 500 g zmeura
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 300 g branza de vaci
  • 400 g frisca
  • 3 linguri zahar vanilat
  • 1 plic intaritor de frisca

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220°C. Se separă ouăle. Se bat albuşurile spumă cu sare şi 70 g zahăr. Separat se bat spumă gălbenuşurile cu restul de zahăr; se toarnă deasupra albuşurile bătute, apoi făina amestecată în prealabil cu amidon şi cacao; se înglobează.

Se reparti­zează compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (40 x 30 cm) şi se coace 10-12 min. Se răstoarnă pe un fund mare de lemn şi se desprinde hârtia de copt. Se rulează foaia de pândişpan într-o bucată nouă de hârtie de copt şi se lasă să se odihnească pe partea cu îmbinarea. Se lasă să se răcească complet.

Se pregăteşte zmeura şi se pasează cu suc de lămâie; se trece prin sită piureul şi se înglobează brânză de vaci. Se bate frişca împreună cu zahărul vanilat şi praful întăritor de frişcă. Se derulează blatul şi se unge cu jumătate din cantitatea de cremă, lăsând marginea liberă.

Se rulează apoi şi se unge cu restul de cremă. Se decorează cu restul de zmeură.

Ruladă de zmeură cu blat de pandispan

Rulada_de_zmeura_cu_blat_de_pandispan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.