Ruladă de viţel

Printeaza

Ruladă de viţel din: pulpa de vitel, oua, mustar, cimbru, sare, piper, ulei, vin alb.

Ingrediente:Ruladă de viţel

  • 1 bucată de pulpă de circa 1 kg
  • 6-8 ouă
  • 2-3 linguri de muştar
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un pahar de vin alb

 

Mod de preparare:

Pui întâi ouăle să fiarbă în apă rece cu sare şi le laşi să fie puţin moi, dar nu cleioase. Cu un bătător pentru came frăgezeşti şi întinzi bucata de carne pe care o ungi cu un strat subţire de muştar şi o presari cu cim­bru, sare şi piper.

Cureţi ouăle de coajă şi aşa întregi le aşezi frumos pe bucata de came, înfăşori şi legi cu aţă de bumbac. Pui totul într-o tavă cu ulei, vin şi puţină apă şi dai la cuptor.

Nu uiţi ca din când în când s-o stropeşti cu zeama din tavă. Scoţi aţele şi o tai felii cu un cuţit bine ascuţit, iese o bunătate!

Ruladă de viţel

Rulada_de_vitel

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • rulada de vitel

1 comentariu

  1. Daniela Dumitrascu

    A iesit buna rulada de vitel?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.