Ruladă de vitel cu gorgonzola

Printeaza

Ruladă de vitel cu gorgonzola din: muschi de vitel, piept de pui file, gorgonzola, ciuperci, spanac, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_vitel_cu_gorgonzola

  • 500 g muschi de vitel sau vita
  • 2 piepti de pui file
  • 250 g branza de tip gorgonzola
  • 8-10 ciuperci mari
  • 300 g spanac
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai muşchiul de viţel în felii pe care le înveleşti în folie de plastic şi le baţi cu ciocanul de şniţele.

Procedezi la fel cu pieptul de pui. Opăreşti spanacul în apă cu puţină sare.

Presari cu sare şi piper fiecare felie de carne de viţel, aşezi o bucată de carne de pui pe care o sărezi şi condimentezi, întinzi un strat de spanac mărunţit şi pui brânză şi ciuperci.

Rulezi şi prinzi cu scobitori rulourile.

Aşezi rulourile în tava unsă cu ulei, în cuptorul preîncălzit, la foc mediu.

Din când în când, le stropeşti cu apă caldă şi, ca să nu se usuce, le întorci.

Procedezi la fel cu pieptul de pui.

Frigi pe grătar ciupercile rămase şi le serveşti ca garnitură.

Ruladă de vitel cu gorgonzola

Rulada_de_vitel_cu_gorgonzola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.