Rulada de vitel cu ciuperci si spanac

Printeaza

Rulada de vitel cu ciuperci si spanac din: pulpa de vitel, sunca, cascaval, ciuperci, spanac, ou, pesmet, ceapa, vin, unt, ulei, cimbru.

Ingrediente:Rulada de vitel cu ciuperci si spanac

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 150 g sunca
  • 3 linguri cascaval ras
  • 150 g ciuperci
  • 100 g spanac fiert
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1 ceapa
  • 100 ml vin
  • 1/2 linguri unt
  • 3 linguri ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli şi le tcoci felii subţiri, apoi le înăbuşi în unt. Adaugi, la final, şunca tocată, spanacul la fel, iar când se răceşte puţin compoziţia, adaugi oul, caşcavalul şi pesmetul.

Tai car­nea şii faci o folie mare şi subţire, o presari cu cirmbru şi condimente după gust şi întinzi umplutura, condimentată şi ea, apoi rulezi strâns.

Legi bine cu aţă rulada sau o prinzi cu scobitori. Mai presari piper şi alte con­dimente după preferinţă, apoi pui rulada în tavă, împreună cu felii de ceapă şi apă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.