Rulada de vita cu castraveti murati

Printeaza

Rulada de vita cu castraveti murati din: ceafa, slanina, castraveti, faina, unt, pasta de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de vita cu castraveti murati

  • 4 felii subţiri ceafă de vită
  • 250 ml supă de carne
  • 4 felii slănină afumată
  • 2 castraveţi muraţi
  • sare
  • piper
  • 40 g unt
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură pastă de roşii


Mod de preparare:

Carnea se bate uşor cu ciocanul, castraveţii se taie jumă­tăţi, apoi pe fiecare felie de carne se pune câte o jumătate de castravete şi câte o felie de slănină. Se rulează, se prind cu scobitori, apoi se prăjesc în untul încins.

Se ada­ugă supa de carne, se acoperă cratiţa şi se fierbe mân­carea 30 de minute, la foc slab. După ce au fiert, rulourile se scot din cratiţă, se scot scobitorile şi se taie felii.

Făina se omogenizează cu pasta de roşii, apoi se drege zeama rămasă în cratiţă. Se condimentează după gust, se lasă să mai dea câteva clocote.

Feliile de rulou se servesc cu sosul preparat, pus în boluri, şi salată de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.