Ruladă de spanac cu cremă de branză şi ardei roşu

Printeaza

Ruladă de spanac cu cremă de branză şi ardei roşu din: spanac, oua, faina, sare, piper, crema de branza, ardei gras, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Ruladă de spanac cu cremă de branză şi ardei roşu

  • 200 g de spanac proaspăt (sau congelat)
  • 3 ouă
  • 120 g făină
  • sare
  • piper

Pentru umplutură:

  • 200 g cremă de brânză
  • jumătate ardei gras roşu tăiat cubuleţe
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Compoziţia se prepară cu ajutorul unui robot de bucătărie. Se mixează bine spanacul cu ouăle adăugate pe rând. Se presară sare şi piper. Se adaugă şi făina şi se amestecă până se omogenizează bine.

Se tapetează o tavă (33×23 cm) cu hârtie de copt şi se toarnă compoziţia. Se lasă la cuptor (preîncălzit la 190° C) 15 minute. Se răstoarnă aluatul pe un prosop de bucătărie uşor umezit cu apă. Se rulează uşor. Se lasă la rece.

Pentru umplutură:

Se freacă cre­ma de brânză cu sare şi piper. Se adaugă cubuleţele de ardei gras şi se omogenizează cu uleiul de măsline. Până se foloseşte, se păstrează la frigider. Se desface cu grijă aluatul şi se întinde umplutu­ra. Se rulează la loc cu grijă şi se dă la rece până se serveşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.