Rulada de pui cu ciuperci, sunca si cascaval

Printeaza

Rulada de pui cu ciuperci, sunca si cascaval din: ciuperci, ulei, supa de pui, piept de pui, sare, piper, cascaval sunca de praga, legume asortate si unt.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_ciuperci_sunca_si_cascaval

  • 200 g ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml supă de pui
  • 4 felii piept de pui
  • sare
  • piper
  • 4 felii cașcaval
  • 4 felii șuncă de Praga
  • 800 g legume con­gelate asortate (praz, porumb, morcovi, mazăre, conopidă)
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Se spală și se curăță ciupercile Pleurotus, se taie felii și se prăjesc într-o tigaie într-o lingură de ulei. Se toarnă supă și se lasă să fiarbă la foc moale cca 20 min. Se îndepărtează apoi ciupercile din supă, se lasă să se răcească și se se usuce.

Se bat bucățile de carne cu bătătorul de șni­țele, se sărează, se piperează și se așază pe fiecare câte o felie de șuncă și pe mijlocul fiecărei feli de șuncă se pune câte o porție de ciuperci. Se rulează și se fixează cu scobitori sau ață.

Se prăjesc ruladele de jur-împrejur în ulei, la foc iute. Se toarnă apoi restul de supă și se lasă să mai fiarbă la foc moale cca 40 min., până ce se în­moaie. Apoi se scot ruladele și se îndepărtează scobitorile sau ațele. Se strecoară zeama și se lasă să fiarbă până ce-și reduce volumul la 150 ml. Se condimentează.

Legumele se încălzesc în unt, într-o tigaie și se lasă să se înăbușe la foc moale 10 min. Se servesc cu rulade și sos.

Rulada de pui cu ciuperci, sunca si cascaval

Rulada_de_pui_cu_ciuperci_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.