Rulada de porc cu usturoi si ceapa verde

Printeaza

Rulada de porc cu usturoi si ceapa verde din: pulpa de porc, ceapa verde, usturoi, ardei grasi, vin rosu, patrunjel, marar, mustar dulce, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_usturoi_si_ceapa_verde

  • 2 kg pulpa de porc
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 8 catei de usturoi
  • 3 ardei grasi
  • 200 ml vin rosu
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legatura de marar
  • 3 linguri cu mustar dulce
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în aşa fel încât să obţii o bucată mare, apoi bate-o cu ciocanul până ce ajunge de grosimea unui deget.

Dă-o cu un praf de sare şi piper. Pune la încins câteva linguri cu ulei şi căleşte mai întâi ceapa tocată, apoi usturoiul zdrobit, iar la urmă adaugă ardeiul gras tăiat mărunt.

Când s-au înmuiat toate, scoate-le pe o farfurie şi lasă-le să se răcorească. Amestecă legumele călite cu verdeaţa, potriveşte gustul de sare şi piper.

Unge bucata de carne cu muştar, apoi acoperă cu amestecul de legume şi verdeaţă şi rulează cât mai strâns.

Leagă cu aţă, unge cu ulei şi dă rulada la cuptor pentru 70 de minute. Intoarce-o după o jumătate de oră, ca să se rumenească pe toate părţile, iar din când în când, stropeşte-o cu vin.

Rulada de porc cu usturoi si ceapa verde

Rulada_de_porc_cu_usturoi_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine rau 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.