Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel
PrinteazaRulada de porc cu slaninuta si patrunjel din: pulpa de porc, slaninuta, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 500 g pulpă de porc
- 200 g slăninuţă
- 3 căţei de usturoi
- 1 cană cu supă de legume
- 1 legătură de pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie slăninuţă mărunt şi amestec-o bine cu usturoiul zdrobit şi pătrunjelul tocat. Separat, taie pulpa de porc în felii potrivit de groase şi bate-le uşor cu ciocanul de şniţele. Condimentează-le cu sare şi piper.
Pe fiecare felie de carne, pune o lingură cu umplutură. Rulează uşor şi prinde cu scobitori. Rulourile astfel obţinute, rumeneşte-le pe toate părţile în ulei încins.
Când sunt aproape gata, toarnă supa de legume şi lasă-le să se înăbuşe. Serveşte-le fierbinţi, alături de salată de cartofi cu ceapă şi boia.
Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel
Pofta buna!