Rulada de porc cu mirodenii

Printeaza

Rulada de porc cu mirodenii din: fleica de porc, patrunjel, marar, cimbru verde, ceapa verde, rozmarin, seminte de coriandru, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_mirodenii

  • 1,2 kg fleica de porc (bucata intreaga)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5-6 fire cimbru verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4-5 fire de rozmrin
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate
  • 50 ml ulei de masline
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fleica pe orizontală astfel încât să obţineţi o foaie de carne cu grosimea de circa 1cm. Presăraţi-o cu sare şi piper pe ambele părţi. Tocaţi mărunt verdeţurile şi puneţi-le într-un mojar. Adăugaţi şi coriandrul, căţeii de usturoi şi puţină sare grunjoasă. Pisaţi bine verdeţuri­le, apoi adăugaţi uleiul şi zeama de lămâie.

Omogenizaţi bine şi întindeţi acest amestec pe car­ne. Rulaţi carnea şi legaţi ruloul cu ată de bucătărie. Coaceţi-I în cuptor, la foc potrivit circa 90 de minute.

Rulada de porc cu mirodenii

Rulada_de_porc_cu_mirodenii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete fleica de porc

2 comentarii

  1. Rulada de porc cu mirodenii imi face cu ochiul, oare e bine la ora asta?

  2. Alexandra Nicolae

    Si mie imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.