Ruladă de porc cu ierburi

Printeaza

Ruladă de porc cu ierburi din: pulpa de porc, ceapa verde, usturoi verde, ulei, vin alb sec, usturoi, stevie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_ierburi

  • 1 kg muschi sau pulpa de porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 400 ml vin alb sec
  • 4 catei de usturoi
  • 2 legaturi stevie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pătrunjelul, ceapa şi usturoiul verde, le tai şi le pui într-un bol. Cureţi frunzele de ştevie, le speti bine şi le opăreşti câteva minute în apă cu sare. Le laşi să se scurgă. Cureţi carnea de pieliţe, o speli bine şi o ştergi cu un şervet absorbant.

Baţi carnea cu ciocanul de şniţele, o dai cu sare şi piper, apoi pui la mijloc jumătate din cantitatea de verdeaţă şi frunzele de ştevie. Rulezi carnea şi o legi cu aţă. O aşezi într-o tavă termorezistentă, pui peste ea uleiul, usturoiul pisat, presari verdeaţa rămasă şi torni vinul.

Potriveşti cu sare şi piper după gust. Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptorul încins 40 de minute. înlături folia şi laşi în cuptor până se rumeneşte carnea.

Ruladă de porc cu ierburi

Rulada_de_porc_cu_ierburi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.