Rulada de porc cu grepfrut

Printeaza

Rulada de porc cu grepfrut din: muschi de porc, ardei, ceapa, usturoi, menta, ciuperci, unt, cascaval, grepfrut, sare, piper, ulei, dovlecei.

Ingrediente:Rulada de porc cu grepfrut

  • un kilogram muşchi de porc
  • doi ardei capia roşii
  • o ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 3 fire de mentă
  • 300 g ciuperci
  • 60 g unt
  • 200 g caşcaval
  • 3 fructe de grepfrut
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • 4 roşii
  • dovlecei

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Se prăjeşte în unt, se adaugă ciuper­cile curăţate de pieliţă şi tăiate în felii. Se pun într-o strecurătoare, se presează puţin şi se lasă la răcit. Ardeii capia se curăţă de se­minţe, se spală şi se taie în felii subţiri. Usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se taie mărunt.

Muşchiul de porc se spală, se şterge şi se taie obţinându-se o foaie potrivit de groasă. Se condimentează, se presară ceapa şi ciupercile, se aşază caşcavalul tăiat în bastonaşe şi menta tocată.

Se rulează, se leagă cu aţă de bucătărie, se condimentează şi se aşază într-o tavă. Se adaugă feliile de ardei capia, feliile de grepfrut, usturoiul şi uleiul. Se toarnă un pahar de apă, se introduce tava în cuptor şi se coace timp de 45-60 de minute la foc mediu.

Pe lângă ardeii capia se mai pot adăuga felii de roşii şi dovlecei.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.