Rulada de porc cu fructe

Printeaza

Rulada de porc cu fructe din: pulpa de porc, caise uscate, prune uscate, usturoi, coniac, unt, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de porc cu fructe

  • un kg pulpă de porc
  • 200 g caise uscate
  • 200 g prune uscate
  • 2 căţei usturoi
  • 100 g coniac
  • 100 g unt
  • o linguriţă cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Caisele şi prunele se pun la înmuiat în coniac diluat cu atâta apă caldă cât să le acopere.

Se lasă 30 de minute şi apoi se scurg şi se toacă. Se amestecă cu usturoi pisat şi un pic de cimbru.

Carnea se curăţă de eventuala grăsime în plus, se umple cu amestecul de fructe şi se rulează. Se presară cu sare şi piper.

Se rumeneşte în unt şi apoi se transferă cu tot cu untul topit într-un vas de cup­tor. Se coace maximum 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.