Rulada de porc cu slanina

Printeaza

Rulada de porc

Ingrediente:Rulada de porc cu slanina

  • 1,5 kg muşchi de porc
  • 3 morcovi
  • 200 g cabanos
  • 200 g slănină
  • 5 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • usturoi
  • 1 kg cartofi

 

Mod de preparare:

Muşchiul se desface într-o singură fâşie de carne ca un pat, care se bate bine cu ciocanul, apoi se condimenteazăşi, după dorinţă, se poate unge cu puţin muştar.

Morcovul se taie fâşii lunguieţe, cabanosul se taie şi el lunguieţ, apoi slănina se taie fâşii, după care ouăle fierte tari se taie în sferturi, apoi se aşează pe muşchi în rânduri separate şi se rulează strâns, se leagă cu aţă din capăt în capăt şi se pune în tavă cu ulei.

Pe margine, se pun cartofi curăţaţi şi tăiaţi în două, apoi se dă la cuptor timp de 40 de minute.

După ce s-a copt, se taie felii şi se servesc cu cartofi copţi şi murături fine -mere, pere, conopidă, struguri, ceapă sau varză roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.