Rulada de piept de pasare cu spanac

Printeaza

Rulada de piept de pasare cu spanac

Ingrediente:Rulada de piept de pasare cu spanac

  • 6 bucăţi de piept
  • 6 fâşii de morcov fiert
  • 1 kg spanac
  • unt
  • 100 g caşcaval
  • ulei
  • condimente
  • 200 g suc de roşii

 

Mod de preparare:

Se dezosează carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteazăşi se pune peste carne pastă de spanac, apoi se presară caşcaval ras şi, pe mijloc, fâşia de morcov.

Se rulează bine, se bagă capetele înăuntru şi se dau la copt într-o tavă unsă cu ulei, apoi se stropeşte pe deasupra cu puţin suc de roşii.

După ce s-au răcit, se taie rondele şi se servesc cu salată de ţelină şi măr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.