Ruladă de peşte cu fructe de mare si jambon

Printeaza

Ruladă de peşte cu fructe de mare din: file de peste, cocktail de fructe de mare, spanac, ulei, jambon, oua, faina, pesmet, unt, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_peste_cu_fructe_de_mare

  • 600 g file de peste
  • 200 g cocktail de fructe de mare congelate
  • 300 g spanac proaspat
  • 3 linguri ulei
  • 8 felii jambon crud uscat
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 150 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de oscioare, spălati-o, scurgeti-o bine de apă şi ştergeti-o cu şervetele. Treceti-o apoi prin maşina de tocat şi amestecaţi-o cu ouăle, făina şi pesmetul. Omogenizaţi bine compoziţia şi întindeţi-o pe folie de plastic.

Peste aceasta întindeti pe toată suprafaţa spanacul, călit în ulei, apoi puneţi peste acesta feliile de jambon. Peste jambon presăraţi cockteilul de fructe de mare. Rulaţi cu ajutorul foliei de plastic de dede¬subt, ungeţi rulada cu 50g unt topit, după care împachetati-o în folie de aluminiu.

Puneţi rulada într-o tavă şi coaceti-oîn cuptorul încins, pentru 40 de minute, la foc potrivit.

Ruladă de peşte cu fructe de mare

Rulada_de_peste_cu_fructe_de_mare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.