Ruladă de pasăre

Printeaza

Ruladă de pasăre din: pui, sare, piper, oua, fasole verde, morcov, chimen macinat, ulei, unt, supa de pui si verdeata.

Ingrediente:Rulada_de_pasare

  • 1 pui (circa 1,3 kg)
  • sare
  • piper
  • 4 oua fierte
  • 100 g fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 praf chimen macinat
  • 2 linguri ulei
  • 180 g unt
  • 250 – 300 ml supa de pui
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se dezosează puiul, se spa­lă, se şterge şi se aşază cu pielea în jos pe planşetă; se acoperă cu folie şi se bate uşor. Se îndepărtează folia, se sărea­ză şi se piperează carnea.Se încinge cuptorul la 180 °C. Se decojesc ouăle şi se spală legumele. Se taie morco­vul beţişoare.

Pe stratul de car­ne se aşază un şir de ouă, apoi legume asortate. Se rulează carnea şi se leagă cu aţă. Se condimentează cu sare, piper şi chimen, se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se presară dea­supra bucăţele de unt; se stin­ge cu puţină supă şi se coace cca 90 min., în cuptorul pregă­tit, timp în care se stropeşte cu supa din tavă.

La finalul timpu­lui de coacere se adaugă restul de unt şi verdeaţă. Se scoate rulada din cuptor şi se îndepărtează aţa. Se taie rulada felii şi se serveste cu sos.

Ruladă de pasăre

Rulada_de_pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.