Rulada de oua umpluta cu mazare si conopida

Printeaza

Rulada de oua umpluta cu mazare si conopida din: oua, faina, smantana, lapte, mazare verde, fasole verde, conopida, unt, patrunjel verde, sare, piper.

Rulada_de_oua_umpluta_cu_mazare_si_conopida

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri smântână
  • 100 ml lapte
  • 200 g mazăre verde
  • 200 g fasole verde
  • 200 g conopidă desfăcută în bucheţele
  • 150 g unt (margarină)
  • 1 lingură pătrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare:

Inăbuşi legumele în 1/2 din can­titatea de unt. Adaugi sare, pi­per, pătrunjelul tocat mărunt şi torni în ploaie 1 lingură de făină şi laptele.

Laşi compoziţia pe foc, să scadă. între timp, baţi gălbenuşurile, adaugi treptat făina, smântână, albuşurile bă­tute spumă, sare şi piper.

Torni compoziţia într-o tavă unsă cu restul de unt şi tapetată cu făină (într-un strat de 1-2 cm) şi dai la cuptor, la foc potrivit.

După ce s-a copt, răstorni pe un şervet presă­rat cu făină şi rulezi imediat. După 2-3 minute, desfaci ru- loul şi întinzi deasupra amestecul de legume prepa­rat.

Rulezi din nou biatul, îl aşezi în tavă, îl ungi cu unt şi îl mai dai 5-10 minute la cuptor.

Rulada de oua umpluta cu mazare si conopida

Rulada_de_oua_umpluta_cu_mazare_si_conopida

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.