Ruladă de legume cu margarina

Printeaza

Ruladă de legume cu margarina

Ruladă de legume din: faina, mazare, fasole, morcov, telina, ceapa, sare, piper, praf de copt, margarina.

 

Ingrediente:

  • 500 g făină + 1 lingură făină
  • 100 g mazăre congelată
  • 100 g fasole verde con­gelată
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • praf de copt
  • 150 g margarină

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi tai bucăţele morcovul, ţelina şi ceapa, adaugi şi fasolea verde (tăiată bucăţi) mazărea şi le pui la fiert în apă cu sare. Când sunt pe jumătate fierte, le scoţi într-o strecurătoare.

Din 500 g făină, 100 ml apă caldă, 100 g margarină topită şi un vârf de cuţit praf de copt frămânţi un aluat pe care-l întinzi într-o foaie de 2-3 mm grosime.

Rumeneşti apoi o lingură de făină în margarina rămasă topită, torni o cană de apă caldă, pui sare şi piper după gust şi fierbi sosul până se îngroaşă.

Il amesteci cu legumele pe jumătate fierte, le întinzi peste foaia de aluat, rulezi şi aşezi rulada într-o tavă de cozonac unsă cu margarină.

Dai apoi tava la cuptor, la foc potrivit, şi coci rulada până se rumeneşte frumos. 0 laşi să se răcească jumătate de oră, apoi o tai felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.