Rulada de porc cu garnitura de ciuperci

Printeaza

Muşchiul de porc se curăţă, se taie în două; se pregăteşte usturoi, se pisează, se amestecă cu piper, boia dulce, sare. Se întinde amestecul pe muşchi, care se rulează şi se coase.

Se pune apă într-un vas, cu boabe de piper, foi de dafin, şi când dă în clocot se introduce rulada. Se înţeapă cu furculiţa şi după o jumătate de oră se scoate, se lasă pe un platou să se scurgă şi, după preferinţă, se afumă.

Se serveşte rece, cu garnitură de ciuperci de pădure.

 

Rulada de porc cu garnitura de ciuperci

Rulada de porc cu garnitura de ciuperci

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.