Rulada picanta de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de curcan din: carne de curcan, ulei, sare, piper macinat, cimbru, boia dulce, boia iute, oua, marar, ceapa, cascaval, bacon, pesmet, parmezan.

Ingrediente:Rulada picanta de curcan

  • 600 g piept de curcan
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • cimbru
  • boia dulce şi iute

Ingrediente umplutură:

  • 4 ouă
  • o legătură mărar
  • o legătură ceapă
  • 100 g caşcaval
  • 6 felii bacon
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri pesmet
  • 3-4 linguri parmezan

Mod de preparare:

Se taie pieptul de curcan în aşa fel încât să se poată rula, apoi se bate cu ciocanul de şniţele pentru a se frăgezi, se unge cu ulei, se condimentează cu sare, piper, cimbru, boia dulce şi iute, se rulează şi se lasă la rece.

Separat, se taie ceapa rondele, se căleşte cu baconul şi apoi se adaugă ouăle amestecate cu caş­cavalul şi mărarul tocat mărunt.

Omleta se prăjeşte ca o clătită. Se scoate pieptul de curcan de la rece se întinde, se pune omleta şi se rulează.

Untul se freacă cu parmezanul şi cu pesmetul şi se întinde pe toată suprafaţa ruladei. Se bagă în cuptorul încins şi se lasă să se rumenească. Se serveşte cu garni­tură de acritură sau cu salate.

Rulada de curcan

Rulada picanta de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.