Rulada de curcan cu sunca de Praga

Printeaza

Rulada de curcan cu sunca de Praga din: piept de curcan, sunca de praga, marar, ceapa verde, oua, unt, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_sunca_de_Praga

  • 600 g piept de curcan
  • 200 g sunca de Praga
  • 2 legaturi de marar
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 4 oua
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli mărarul şi ceapa verde, apoi le toci mărunt. Baţi ouăle împreună cu mărarul şi ceapa verde tocate fin şi, într-o tigaie, în care ai pus puţin unt, coci omleta, asezonată cu sare şi piper. Filetezi pieptul de curcan, condimentezi cu sare şi piper, apoi, ca să devină fraged, dai la frigider pentru 20 de minute.

După expirarea timpului, scoţi pieptul de curcan filetat, aşezi peste el feliile de şuncă, apoi omleta, rulezi cât mai strâns, prinzi cu scobitori şi pui fileurile astfel umplute într-o tavă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt.

Ungi rulada cu unt, acoperi tava cu folie de aluminiu – ai grijă ca folia să nu atingă carnea – şi o coci, timp de 45 de minute, în suc propriu. Scoţi folia şi o mai laşi 15 minute. O poţi tăia după ce se răcoreşte.

Rulada de curcan cu sunca de Praga

Rulada_de_curcan_cu_sunca_de_Praga

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.