Rulada de curcan cu omleta

Printeaza

Rulada de curcan cu omleta din: piept de curcan, ulei, vin alb sec, sare, piper, oua, marar.

Rulada_de_curcan_cu_omleta

Ingrediente:

  •  un piept de curcan
  •  2 linguri ulei
  •  500 ml vin alb sec
  •  sare
  •  piper

Ingrediente pentru omletă:

  •  10 ouă
  •  o legătură mărar
  •  un praf sare

Mod de preparare:

Carnea se taie în asa fel încât să se obţină o foaie mare Si uniformă. Se unge cu o lingură de ulei si se presară cu sare si piper.

Din ouăle bătute, un praf de sare si mărar se coace o omletă în restul de ulei. Nu se întoarce omleta, căci se va coace în interiorul ruladei.

Se transferă omleta pe foaia de carne, se rulează cu grijă si se asază în tava de cuptor cu vin, sare, piper si alte con­dimente, după gust. Se lasă 45 de minute la cuptor să se rumenească.

Rulada de curcan cu omleta

Rulada_de_curcan_cu_omleta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.