Rulada de curcan cu morcovi şi brânză

Printeaza

Rulada de curcan cu morcovi şi brânză din: piept de curcan, morcovi, telemea de capra, unt, ulei de masline, cimbru, patrunjel verde, marar, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_morcovi_si_brânza

  • 1 piept de curcan
  • 3-4 morcovi
  • 100 g telemea de capra
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • marar
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de curcan în felii, le nete­zeşti cu ciocanul de şniţele şi le con­dimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi feliile de carne la frigider, circa 20 de minute, pentru a se frăgezi şi a se condimenta.

Intre timp, cureţi morcovii de coajă îi opăreşti circa 10 minute în apă cu puţină sare, îi strecori şi îi treci pe râzătoare (sau îi tai pe lungi­me).

Separat, razi brânza, o freci cu unt, o amesteci cu cimbru, pătrunjel şi mărar verde tocate. Intinzi feliile de came pe plan­şetă astfel încât să obţii un drept­unghi, le ungi cu crema de brânză, adaugi morcovul ras (sau aşezi la mijloc bastonaşele de morcov), apoi rulezi bucata de carne cu umplutura în interior, cât mai strâns.

Legi ruloul cu aţă alimentară şi îl aşezi într-o tavă unsă cu ulei. Torni o ceşcuţă de apă caldă (sau supă de legume), acoperi cu folie de aluminiu şi o introduci în cuptorul bine încins pentru circa 40-50 de minute.

O ser­veşti tăiată felii, cu o garnitură de varză călită, murături sau cu salată.

Rulada de curcan cu morcovi şi brânză

Rulada_de_curcan_cu_morcovi_si_brânza

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete piept curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.