Rulada de cotlet cu pasta de mici

Printeaza

Rulada de cotlet cu pasta de mici

Ingrediente:Rulada de cotlet cu pasta de mici

  • cotlet dezosat
  • pasta de mici
  • vin alb sec
  • usturoi
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtire cel mult 2 mm. Se pune la bait facut din vin alb sec 150 ml, 5-6 catei de usturoi pisati, piper boabe, cimbru, si se da la rece circa o jumatate de ora.

Se scoate de la bait si se pune pe fata fara gresime pasta de mici facuta sul cat s-o cuprinda cotletul pe care in coasem cu grija sa nu piarda suc la fript. Fiecare rulou se unge cu ulei si cu mujdei

Se pune pe gratar cu jar nu prea iute si se intoarce mereu, cu pas mic mereu in aceiasi directie, fara ca grasimea sa se arda prea tare. Se frige circa 25-30 minute ca sa fie patrunsa si pasta.

Se poate face si in folie de aluminiu numai ca se frige 45-50 min la foc mai iute. fiecare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.