Ruladă de ciuperci şi caşcaval

Printeaza

Ruladă de ciuperci şi caşcaval

Ruladă de ciuperci şi caşcaval Ingrediente:

  • 50 ml ulei
  • 3 linguri făină
  • 1 cutie ciuperci
  • 300 g caşcaval
  • 5 ouă
  • sare
  • 1 gogoşar sau ardei copt de la congelator
  • 1/2 l lapte
  • 200 g smântână
  • pătrunjel frunze

 

Mod de preparare:

Rumeneşti făina într-o cratiţă în uleiul încins, apoi stingi cu lapte. Fierbi sosul până se îngroaşă, adaugi sare după gust, îl dai deoparte şi-l laşi să se răcească.

Adaugi apoi 2-3 linguri de caşcaval ras şi gălbenuşurile pe rând.

Baţi spumă albuşurile, le amesteci cu comppziţia de mai sus, torni aluatul într-o tavă de aragaz.

Când foaia e coaptă, o răstorni pe o planşetă, o acoperi cu un şervet umed, o întorci şi o rulezi, apoi o laşi să se răcorească.

In acest timp razi caşcavalul, tai ciupercile mărunt, tai şi gogoşarul şi toci pătrunjelul.

După ce s-a răcit foaia, o ungi cu smântână, presari caşcavalul, pui ciupercile, gogoşarul şi pătrun­jelul tocat şi o dai la rece. O tai felii după 1-2 ore.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • rulada cu ciuperci si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.