Ruladă de ciocolată albă

Printeaza

Ruladă de ciocolată albă din: ciocolata alba, frisca, mascarpone, ciocolata neagra, fulgi de cocos.

Ingrediente:Rulada_de_ciocolata_alba

  • 300 g ciocolata alba
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 g mascarpone

pentru stratul colorat:

  • 200 g ciocolata neagra

pentru servit:

  • fulgi de cocos

Mod de preparare:

O tavă de chec se udă cu puţină apă rece si se tapetează cu folie alimentară ale cărei laterale se lasă mult peste margini. Ciocolata albă se rupe bucăţi si se topeşte cu un pic de frişcă lichidă. Se amesteci mereu.

Restul de friscă lichidă se 6ate si apoi se amestecă bine cu mascarpone. Se topeşte ciocolata neagră şi apoi se pune un prim strat de cremă de ciocolată albă în tavă, se adaugă cio­colata neagră în unul sau două straturi şi apoi se acoperă cu restul de ciocolată albă.

Se acoperă cu folie si se lasă . la rece până a doua zi. Se scoate şi se rulează rapid prin fulgi de cocos şi se repune la rece până la servire.

Ruladă de ciocolată albă

Rulada_de_ciocolata_alba

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.