Rulada de cartofi si fasole

Printeaza

 Rulada de cartofi si fasole

Cureţi 2 mor­covi şi o mână de fasole păstăi şi le pui la fiert. Separat, fierbi în coajă 1 kg de cartofi, îi cureţi şi îi fărâmi, apoi îi amesteci cu puţină margarină şi sare (după gust) astfel încât să obţii un piure mai tare.

Intinzi apoi piureul în foaie subţire pe o folie de plastic sau de aluminiu unsă cu ulei. Ungi apoi piureul cu o linguriţă de pastă de tomate, mor­covii fierţi, fasolea verde fiartă şi rulezi cu ajutorul foliei.

Pui rulada (fără folie) într-o formă de cozonac unsă cu ulei şi o dai la cuptor pen­tru 10 minute. O serveşti rece.

Rulada de cartofi si fasole

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu stiu ce sa zic, nu prea ma tenteaza reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.