Rulada de cartofi cu carne si sos de rosii

Printeaza

 

O reteta de rulada de cartofi, carne de vita, sos de rosii, faina, unt, ou, sare si patrunjel.Rulada de cartofi cu carne si sos de rosii

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 100 g carne de vită slabă
  • 100 g făină
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 10 g sare
  • 3 linguri sos de roşii
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Pdi carnea la fiert şi apoi o treci prin maşina de tocat. Amesteci tocătura cu unt şi verdeaţă. Speli cartofii şi îi fierbi în coajă după care îi cureţi şi îi treci prin maşina de tocat sau îi dai pe râzătoare. Amesteci piureul obţinut cu făina, oul şi puţină sare.

Frămânţi bine şi întinzi o foaie  pe care aşezi tocătura. Rulezi şi pui rulada într-un tifon ud. Pui apă la fiert şi când dă în clocot aşezi rulada la fiert. Fiartă, îi înlături tifonul şi o tai felii. O aduci la masă cu sosul de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.