Rulada de carne de porc cu jambon afumat si legume

Printeaza

 Rulada de carne de porc cu jambon afumat si legume din: carne de porc, carne tocata, jambon afumat, sunca presata, morcov, fasole verde, ou, cepaa, vin, sare, piper, ulei.Rulada de carne de porc cu jambon afumat si legume

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g carne tocată
  • 1 felie jambon afumat
  • 2 felii şuncă presată
  • 1 morcov
  • 1 mână fasole verde congelată
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 2 pahare vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Desfaci carnea de porc astfel încât să obţii o foaie, apoi o baţi cu ciocanul de şniţele şi o presari cu sare şi piper, după gust.

Pui la fiert în vase separate, în apă cu sare, morcovul curăţat şi fasolea decongelată. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în puţin ulei până se înmoaie. Adaugi carnea tocată, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să se călească împreună 10-15 minute.

După ce o iei de pe foc, laşi compoziţia să se răcească, apoi o amesteci cu oul. Aşezi peste foaia de carne felia de jambon, întinzi compoziţia de carne, pui feliile de şuncă şi la sfârşit legumele fierte.

Rulezi carnea, o legi cu aţă de bumbac, o aşezi într-o tavă cu apă şi vin şi o dai la cuptor pentru o oră. Din când în când ai grijă să stropeşti rula­da cu sosul din tavă.

După ce s-a copt şi s-a răcit puţin, îndepărtezi sfoara şi tai rulada felii.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulada de porc la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.