Rulada de carne de miel

Printeaza

Rulada de carne de miel din: pulpa de miel, ciuperci, carnaciori, costita afumata, cascaval, ceapa, oua, pesmet, pasta de rosii, marar, ardei iute, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de carne de miel

  • pulpă de miel dezosată
  • 150 g ciu­perci
  • 150 g cârnăciori
  • 100 g costiţă afumată
  • 100 g caşcaval
  • 100 g ceapă
  • 3 ouă
  • 50 g pesmet
  • 50 g pastă de roşii
  • mărar
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dezosezi pulpa de miel, o baţi puţin şi o întinzi. Pentru umplutură, căleşti ceapa în ulei fierbinte, pui ciuper­cile tăiate, sarea, piperul şi mărarul. Când compoziţia s-a răcit, pui 1 ou crud, cârnăciorii şi costiţa afumată, tăiată cubuleţe, caşcavalul şi 2 ouă fierte şi date pe râzătoare. Poţi adăuga şi un ardei iute. Omogenizezi umplutura şi o pui peste pulpă, rulezi şi prinzi rula­da cu scobitori sau o legi. O tăvăleşti prin pesmet şi o pui la cuptor într-o tavă cu ulei. Din când în când, stropeşti friptura cu grăsimea din tavă, ca să se pră­jească pe ambele părţi. Când este gata, serveşti rula­da stropită cu pastă de roşii şi frunze de verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.