Rulada de carne cu piure

Printeaza

Rulada de carne cu piure din: carne, franzela, ou, cartof, patrunjel, ceapa, morcov, cimbru, ulei, lapte.

Ingrediente:Rulada de carne cu piure

  • 150 g carne
  • 1 felie franzela
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • pătrunjel verde
  • 1/2 ceapă fiartă
  • 3-4 felii morcov
  • cimbru
  • 1 linguriţă de ulei
  • 1 pahar lapte

 

Mod de preparare:

Se dâ carnea prin maşină de 2-3 ori, împreună cu cartoful, franzela înmuiată în lapte şi stoarsă. Se amestecă cu oul, verdeaţa şi ceapa fiartă, dată prin sită.

Se frămantă pană se omogenizează, apoi se dă formă de ruladă.

Se pune rulada într-o tăviţă cu morcovul tăiat felii, cimbrul, uleiul şi puţină apă caldă. Se lasă să fiarbă la foc încet, acoperită apoi se dă la cuptor să scadă.

Se serveşte cu piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.