Rulada de carne cu conopida

Printeaza

Rulada de carne cu conopida din: carne de vita sau vitel, franzela, ou, ulei, unt, conopida.

Ingrediente:

  • 200 g carne de vita sau viţel
  • 1 felie franzelă
  • 1/2 ou
  • 1 lin­gurâ ulei
  • 10 g unt
  • 150 g conopidă

 

Mod de preparare:

Se dâ carnea prin maşină de două ori, împreună cu franzela înmuiată în apă sau lapte şi stoarsă. Se adaugă oul, apoi se frămantă pană se omogeni­zează.

Se modelează în formă de ruladă, se unge pe deasupra cu puţin albuş şi se dă la copt, la un foc potrivit, într-o tăviţă cu ulei şi puţină apă caldă.

Se lasă la cuptor pană se rumeneşte puţin, apoi se serveşte cu conopida fiartă, amestecată cu untul topit.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Rulada de carne cu sorici

Rulada de carne cu sorici

Rulada de carne cu sorici din: carne, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper, dafin, sorici. Ingrediente: 1/2 kg pulpă de porc 1 bucata sorici 1/2 kg carne tocată de viţel sau vită 2 cepe 1 lingură ulei 4-5 căţei de usturoi cimbru sare 2 linguri sare grunjoasă piper negru măcinat 1 linguriţă piper boabe 2 foi […]

Rulada din carne tocata cu ou

Rulada din carne tocata cu ou

Rulada din carne tocata cu ou din:  carne tocata de vita, carne tocata de pui,  paine, oua, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de pui 100 g miez de pâine înmuiat în lapte 6 ouă 1 ceapă 4 căţei de usturoi 1/2 cană cu supă […]

 

Rulada cu carne si ciuperci

Rulada cu carne si ciuperci

Rulada cu carne si ciuperci din: carne tocată, ceapă verde, paine, oua, ciuperci, mustar, sare, marar, piper, cimbru, ulei, cascaval.   Ingrediente: 500 g carne tocată 10 fire de ceapă verde 2 felii de pâine, înmuiate în lapte sau apă 6 ouă fierte + 2 ouă crude 1 cutie ciuperci 1 linguriţă muştar 2 legături de […]

Ruladă aromată

Rulada aromata cu carne

Rulada aromata cu carne din: carne, cascaval, usturoi, vin, smantana, ceapa, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 felii de carne 4 linguri caşcaval ras 3 linguri ceapă tocată 3 căţei de usturoi 250 ml vin alb 200 g smântână 3 gălbenuşuri 1 linguriţă zeamă de lămâie 1 linguriţă concentrat de legume sare piper ulei   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.