Rulada de branza cu ardei gras si cascaval

Printeaza

Rulada de branza cu ardei gras si cascaval din: caşcaval, brânză de vaci proaspătă, ardei gras verde, ardei gras roşu, ardei gras galben, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_branza_cu_ardei_gras_si_cascaval

  • 250 g caşcaval
  • 400 g brânză de vaci proaspătă
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/4 ardei gras roşu
  • 1/4 ardei gras galben
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Pui brânza de vaci la scurs. Tai arde­ii mărunt. Freci brânza cu sare şi pi­per, după gust, şi adaugi ardeii.

Dai caşcavalul prin răzătoarea mică şi-l amesteci cu untul rece. Frămânţi caşcavalul până capătă consistenţa unei plastiline.

Aşezi pe masă o fo­lie alimentară şi întinzi cu sucito- rul o foaie dreptunghiulară, cât mai subţire, pui brânza peste ea şi o ni­velezi.

Rulezi cu atenţie şi cât mai strâns, cu ajutorul foliei, şi dai rula­da la frigider peste noapte, în momentul servirii, tai rulada, scoţi folia, decorezi, dacă vrei, cu de ardei graşi şi serveşti.

Rulada de branza cu ardei gras si cascaval

Rulada_de_branza_cu_ardei_gras_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.