Rulada de bezea cu zmeura

Printeaza

Rulada de bezea cu zmeura din: oua, zahar, otet, faina de migdale, esenta de migdale, frisca, zmeura.

Ingrediente:Rulada de bezea cu zmeura

  • 4 albuşuri
  • 225 g zahăr
  • o linguriţă oţet alb
  • 50 g făină de migdale
  • o linguriţă esenţă migdale

Pentru umplutură:

  • 100 ml frişca
  • 300 g zmeură

 

Mod de preparare:

Albuşurile se pun în bolul robotului şi se amestecă la viteză mică. Se adaugă zahărul treptat, până ce se obţine o spumă fermă. Se adaugă esenţa, oţetul şi făina de migdale. Se toarnă în tavă, se scutură tava pentru a elimina aerul şi se coace 30-35 de minute.

Se scoate pe un prosop umezit, se rulează şi se lasă aşa să se răcească. Se desface, se umple cu frişca şi zmeură din belşug.

Se rulează şi se serveşte.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna rulada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.